Onze trouwkleding
Bruiloft

Zo zagen wij eruit op onze trouwdag! – Onze (Budget) Bruiloft

De afgelopen maanden heb ik de voorbereidingen gedeeld voor onze trouwdag, en vandaag precies drie weken geleden was het zover. Omdat ik jullie mee heb genomen in de voorbereidingen, leek het me wel zo leuk om ook dingen te delen over de dag zelf! Vandaag deel ik onze trouwkleding!

Een kleine disclaimer: met onze outfits hebben we heel weinig rekening gehouden met duurzaamheid. Dit was een bewuste keuze omdat het voor ons onbetaalbaar was om voor duurzaam te gaan. Dat gezegd hebbende, laten we snel onze outfits bekijken!

Foto’s door Tirza Roth

Anouk in haar roze jurk

Onze trouwkleding

Ik wist eigenlijk al heel snel dat ik niet een traditionele witte trouwjurk aan wou op mijn trouwdag. Uiteindelijk is het deze prachtige poeder-roze jurk geworden, van geloof het of niet, nog geen 60 euro!

Onze trouwkleding
 • Jurk: Vila
 • Schoenen: Pier One
 • Sieraden: Olivia Burton London

Koen in een geruit pak

Mijn man in zijn trouwpak

Mijn man, Koen, wou een pak dat hij vaker aan kon, maar ook een die niet saai in een kleur is. Samen met mijn zwager ging hij op pad en het werd dit donkerblauwe pak met een grove ruit!

 • Pak: Barsoi
 • Overhemd: Shirt By Hand
 • Riem: Hema
 • Schoenen: Sacha
Onze trouwkleding

Ik hoop dat je het leuk vond om zo wat van onze bruiloft te zien. Ik zal later nog eens meer delen over de decoraties op de feestlocatie! Verder heb ik ook nog wat blogs over het organiseren van een bruiloft op de planning staan, dus die heb je ook nog tegoed!

Liefs, Anouk

Ben jij getrouwd?

18 gedachten over “Zo zagen wij eruit op onze trouwdag! – Onze (Budget) Bruiloft”

 1. Ah, yes, de blog waar ik op hoopte. Wat waren jullie prachtig! Ik dacht bij de eerste beelden van de jurk dat ie peperduur moest zijn, maar je kunt dus ook schitteren in ‘goedkoop’. En nogmaals van harte gefeliciteerd!

 2. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwen, jullie zien er prachtig uit!

  Ik denk dat jullie outfits juist heel duurzaam zijn, omdat ze niet slechts eenmaal gedragen worden!

  1. Helemaal waar natuurlijk! Veel trouwpakken worden inderdaad nooit meer gedragen en het pak van mijn man gaat hij zeker vaker aantrekken. Ik denk erover om mijn jurk te laten inkorten zodat het een nette korte jurk word en ik hem vaker aan kan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *