Chalet Opknappen Duurzaamheid

Ik kocht een chalet om op te knappen!

Vandaag een super leuke blog met een nieuwtje: ik heb een chalet gekocht! En ik ga in 2022 dus een chalet opknappen. Klik snel verder om er meer over te lezen

Wat is een chalet?

Een chalet is gewoon een moderne stacaravan. Ze verschillen in grootte, maar de mijne heeft naast een leefomgeving een badkamer, los toilet en een slaapkamer. Niet heel groot, maar wel perfect binnen mijn budget en groot genoeg voor ons!

Binnenkort ga ik denk ik ook nog een blogpost schrijven met daarin alle before foto’s van hoe het er nu uitziet en met mijn plannen wat ik ermee wil gaan doen. Ik weet nog niet wanneer die blog komt, maar hij komt zeker. Hieronder zie je alvast een paar foto’s.

Duurzaam en Budget vriendelijk opknappen

Ik ben natuurlijk geen miljonair, dus het opknappen ga ik heel budget vriendelijk doen. En dus ook duurzaam. Dat betekent, heel veel hergebruiken en opknappen van de meubels die er al inzitten en veel tweedehands kopen. Ik heb er zoveel zin in.

Volg mijn avontuur!

Natuurlijk ga ik blogs schrijven over mijn avonturen terwijl ik dit chalet ga opknappen en wat voor duurzame dingen ik wil gaan doen. Net zoals ik helemaal heb gedocumenteerd hoe ik een duurzame en budget vriendelijk bruiloft heb georganiseerd. Als je het leuk vind kan je mijn avonturen ook real-time volgen op het instagram account voor Chalet Kromhout, klik hier om daar naartoe te gaan!

Liefs, Anouk

Heb jij ooit overwogen om een chalet op te knappen!

17 gedachten over “Ik kocht een chalet om op te knappen!”

  1. Wat gaaf dat je dit gaat doen! Ik ben heel benieuwd naar het proces en hoop dat er veel klusupdates komen. Geen idee waarom, maar ik vind dat echt ÊÊn van de leukste dingen om te zien, hoe mensen huisjes bouwen of opknappen 🙂

  2. Leuk idee, waar staat het? Op een camping? Overigens hebben wij hier in Zwitserland een ander beeld bij een chalet. Het heeft altijd een schuin dak met de nok richting straat. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *