Duurzame bloggers
Duurzaamheid

5 (Duurzame) bloggers die jij wil volgen deze zomer!

Binnenkort ga ik trouwen en daarna ga ik (en mijn blog dus) even een paar weekjes op vakantie, naar Friesland. Omdat er dan een tijdje geen blogs online komen leek het me leuk om alvast wat andere leuke duurzame bloggers te delen om te volgende de komende tijd!

De bloggers die ik in dit artikel deel zijn niet allemaal duurzame bloggers, maar ze hebben wel allemaal een interesse in duurzaamheid en doen er op hun eigen manier iets mee. Ik lees deze blogs in elk geval allemaal heel graag.

De Groene Meisjes

Merel van degroenemeisjes.nl is voor mij echt de duurzame blogger van Nederland, ik volg haar al jaren. Al ver voordat ik zelf bezig was met duurzaamheid. Ze blogt over een vegan levensstijl, maar ook over haar doelen en mentale gezondheid. Ze is heel op en en eerlijk en super leuk om te volgen.

Het Zero Waste Project

De blog Het Zero Waste Project van Nikky en Jessie volg ik pas sinds ik een paar weken geleden hun boek heb gelezen. Op hun blog maken ze content over een zero waste levensstijl zoals waar je duurzame lingerie kan kopen, maar ook hoe je zelf een voedende crème maakt. Een paar weken geleden kwam hun nieuwe boek Doe het Zero uit vol met leuke zero waste recepten, die gaat ik zeker nog lezen!

Vaker Vrolijk

Bij uitstek mijn favoriete blogster: Romy van Vakervrolijk.nl, haar blog is niet alleen een feestje voor het oog door de geweldige foto’s maar ook superleuk om te lezen. Romy schrijft over alles wat haar bezighoudt, tweedehands kleding shoppen en interieur, maar ook over haar carrière en waar je allemaal tegen aanloopt als twintiger.

Jennie from the Blog

Jennie (from the blog) kocht pas geleden een houten huisje om haar natuurdromen waar te maken. Ze blog over al haar avonturen als vegan twintiger, maar nu deelt ze vooral veel over haar (geweldige) huis. Ook is ze de oprichter van het toffe forum natuurdromers.nl waar je alles kan vinden over natuur, duurzaamheid, vegan eten etc.

Mevrouw Marloes

Marloes blogt op mevrouwmarloes.nl over een verscheidenheid van onderwerpen. Het afgelopen half jaar leven stond haar leven in het teken van de strijd tegen kanker (die ze heeft gewonnen!), maar ondanks dit deelde ze ook nog super toffe boekreviews, recepten. Af en toe verschijnt er ook iets over duurzaamheid, zoals haar review van wasbare wattenschijfjes. Voor ieder wat wils!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze blogs gaan vinden, ik beveel ze in elk geval van hart aan. Mocht je je dus nog vervelen de komende weken ga dan een van deze blogs bezoeken!

Liefs, Anouk

Heb jij nog een tip voor een goede blog om te volgen?

Dit artikel bevat affiliate links

8 gedachten over “5 (Duurzame) bloggers die jij wil volgen deze zomer!”

  1. Romy en Marloes staan bij mij ook in m’n favorietenlijstje. Bij de groene meisjes ga ik binnenkort eens een kijkje nemen. Klinkt goed. Fijne vakantie, maar eerst natuurlijk een prachtige huwelijksdag gewenst!

  2. Wat lief van je! Vanaf 1 augustus verschijnen er ook weer nieuwe blogposts op mijn blog. Heb even een pauze ingelast. Ik ken alle blogs uit het lijstje. Claire, van clairecodi.nl, blogt ook veel over duurzaam leven.

  3. Wauw, wat ontzettend lief dat je mijn blog noemt! En dan ook nog eens met zulke lieve woorden erbij! Dank je wel! <3
    Ik volg Marloes en Jennie ook graag. Vind hun blogs ook zo inspirerend! Naar Het Zero Waste Project ben ik nu wel heel nieuwsgierig. Ik ga meteen even een k ijkje nemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *