minimalistische cadeaus
Duurzaamheid

5x De leukste cadeaus die ik kreeg (als minimalist) voor mijn verjaardag

Minimalisten zijn niet de makkelijkste mensen om cadeautjes voor te kopen. Ik kan het weten, want ik vind het ook niet altijd makkelijk om cadeautjes voor mezelf te verzinnen. Vorige week was ik jarig en ook dit jaar sloeg mijn omgeving er weer in leuke cadeaus voor mij te kopen. Vandaag deel ik mijn favoriete minimalistische cadeaus van dit jaar!

Om het mijn omgeving makkelijker te maken hou ik altijd een lijstje bij en een deel van deze cadeaus heb ik dus eigenlijk zelf uitgezocht. Een deel ook niet en waren goede vindingen van vrienden/familie. En alvast: als ik je cadeautje hier niet noem betekent dat niet dat ik hem niet leuk vond.

Vegan Kookboeken: Vegan voor Iedereen en Taart ende koeck

Als je mijn blog volgt weet je dat ik probeer om meer vegan te gaan eten. Op mijn verjaardag kreeg ik twee mooie vegan kookboeken. Vegan voor iedereen* van Merel Wildschut (die ik al jaren volg op instagram, volgtipje!) en Taart ende Koeck* van Maartje Borts. De eerste stond op mijn lijstje, de tweede niet maar die vind ik nog leuker dan de eerste. Komende week gaan we uit elk boek al een recept proberen, heel veel zin in! Wie weet komt er binnenkort nog een review van de boeken online.

Lego Flower Bouquet

Iets wat ik ontzettend graag wou hebben nadat ik het had gezien bij Irene op haar blog Tussenmarsenjupiter.be was het Lego Flower bouquet. Ik vind bloemen super leuk om in huis te hebben maar die zijn 1) helemaal niet duurzaam en 2) mijn man is allergisch voor de meeste bloemen. Deze lego bloemen leken me een ideale oplossing en ik heb al heel veel zin om ze op een herfstige dag in elkaar te gaan zetten!

Cadeautjes & eten van Dille & Kamille

De Dille & Kamille is niet alleen een ontzettend leuke winkel, maar ook een hele duurzame. Mijn twee beste vriendinnen kochten allemaal leuke en minimalist vriendelijke cadeaus voor mij bij deze winkel. Voor leuk eten zoals appel cider, Griekse thee, chocola. Van een andere vriendin kreeg ik blossombs, bommetjes met bloemzaden erin (niet van Dille & Kamille, maar wel het noemen waard ;). Dit soort cadeautjes zijn ideaal voor minimalisten omdat je ze op kan gebruiken en ze dus niet je huis volstoppen met spullen. Wordt ik altijd blij van!

Een nieuwe tent

Iets waar minimalisten zoals ik altijd blij van worden zijn hele praktische cadeaus. Van mijn ouders kregen mijn man en ik dit jaar samen voor onze verjaardagen een nieuwe tent. Onze tent bleek vorig jaar lek te zijn dus dit cadeautje was ontzettend welkom. Vraag de minimalist in jou omgeving ook vooral eens of ze nog dit soort dure musthaves op hun lijstje hebben staan en koop dan samen met meer familieleden of vrienden een duurder cadeau. Gegarandeerd succes.

Ik ben dol op jarig zijn, maar ik vind het ook elk jaar weer spannend of ik wel leuke cadeautjes krijg. Dit jaar waren (bijna) alle cadeautjes ontzettend succesvol, dus ik hoefde niemand teleur te stellen dat ik het cadeau niet leuk vond. Wel zo fijn!

Liefs, Anouk

Welk van deze minimalistische cadeaus zou jij graag op je verjaardag krijgen?

Linkjes met een * zijn affiliate links

4 gedachten over “5x De leukste cadeaus die ik kreeg (als minimalist) voor mijn verjaardag”

  1. Oh leuk dat je het Lego boeket hebt gekregen! Ik ben ook fan van de Dille & Kamille. Heb vorige week mijn winkelmandje eens volgeladen – ik heb helaas geen winkel in de buurt – maar dan toch besloten om nog wat te wachten. Ik vind hun confituur erg lekker.

    1. Wat jammer dat je geen Dille & Kamille in de buurt hebt. Ik heb hem ook niet bij mij in de woonplaats, maar wel op twintig minuten reizen met de trein 🙂

  2. Mooie cadeaus heb je gekregen! En hoewel ik mezelf geen minimalist noem, ben ik ook wel van een lijstje. Anders krijg je toch vaak dingen die na een poosje ongebruikt in de kast (of nog erger: de prullenbak) belanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *