HappySoaps Mini Bathbombs Review
Duurzaamheid

HappySoaps Mini Bathbombs Review (Mijn eerlijke mening)

HappySoaps is een Nederlands merk dat prachtige Zero waste producten maakt. Ik ben dol op bathboms, dus toen ze een tijd geleden uitkwamen met hun eigen bathbombs moest ink die proberen. In deze post deel ik mijn review van de HappySoaps Mini Bathbombs.

HappySoaps is een volledig zero waste merk van Nederlandse bodem. De producten kan je kopen bij Jumbo of via hun eigen webshop. Verzending is gratis en super duurzaam, ze verzenden een paar keer per week zodat er minder gereden hoeft te worden. Alleen hierom ben ik al mega fan van het merk. Tot nu toe had ik nog niets geprobeerd dus dat werd hoog tijd.

Mini Bathboms in Herbal Sweets en Tropical Fruits

De producten die ik kocht waren de mini bahtbombs in de varianten Herbal Sweets en Tropical Fruits. Voor €5,95 krijg je 8 mini bathbombs in 8 verschillende geuren. Het idee is dat je ze kan mixen en matchen en dat je er dus allerlei verschillende baden mee kan creeëren. Voor perspectief, 6 euro is niet duur. Bij de Lush, een vergelijkbaar zero waste merk, heb je daar nog niet 1 (grote) bathbomb voor.

HappySoaps Mini Bathbombs Review

Klein & weinig kleur en verschil in geur

Ik zal heel eerlijk zijn, ik was een beetje teleurgesteld. De bathbombs zijn echt heel klein, op de foto heb ik een pen neergelegd naast het doosje met 8 stuks. Ze heten natuurlijk mini, maar ik had ze wel iets groter verwacht. Ze geven ook vrij weinig kleur aan het bad, en dat vind ik jammer want veel kleur kan best met natuurlijke kleurstoffen. En ik vind dat de geuren allemaal erg op elkaar lijken, en dat is jammer. Het zorgt voor een prima bad, maar het is niet heel bijzonder.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Wat ik ze wel moet nageven is dat de prijskwaliteit verhouding erg goed is. Voor 6 euro krijg je 8 kleine bathboms en dat heb ik nog bij geen enkel duurzaam merk zo goedkoop gezien. Ik zou ze niet per stuk gebruiken, maar per 2 of 3 en dan nog steeds is het veel goedkoper dan van de Lush.

Ik vind het een fijn product maar ik hoop dat ze nog uitkomen met grote bathbombs want deze zijn toch niet spectaculair genoeg voor mij. Ik denk toch dat ik ze wel nogmaals zou kopen, want ze zijn veel makkelijker verkrijgbaar hier in het noorden dan bathbombs van Lush (en verder ken ik geen andere zero-waste merken die bathbombs verkopen). Niet laaiend enthousiast dus, maar ook niet mega teleurgesteld.

Liefs, Anouk

Ga jij de mini bathbombs van Happysoaps proberen?

9 gedachten over “HappySoaps Mini Bathbombs Review (Mijn eerlijke mening)”

  1. Die zijn wel heel erg mini inderdaad! Ik heb geen bad, maar als ik dat wel zou hebben, zou ik het geloof ik heerlijk vinden om er een fijne bathbomb in te gooien.

  2. Wat jammer dat ze tegenvallen! Ze zijn inderdaad wel erg klein. Ik hou ook echt van de grote bathbombs van Lush, maar die zijn inderdaad best wel prijzig. Hopelijk komt HappySoaps snel met een wat grotere bathbomb!

  3. Ze zijn inderdaad heel klein maar ook niet duur dus ja, je kan niet alles hebben zeker? :p Ik heb geen bad (jammer wel, ik zou graag eens een bathbomb proberen eigenlijk) maar ik ben wel super tevreden van hun shampoo bars!

  4. Ik denk dat ik ze wel ga bestellen! Voor een duurzame optie is dit totaal niet duur. Deze zomer gaan wij naar Ameland, wij hebben een welness huisje met een groot bad. Dan kunnen een aantal bathbombs niet ontbreken natuurlijk.

    1. Nee absoluut niet duur, en als je er meerdere gebruikt krijg je een prima bad. Het is alleen niet heel spectaculair, zoals die van Lush (maar die zijn ook veel duurder).

  5. Gingen we gezellig naar de pop up store, was hij dicht. Nou ja, nog een keer samen op pad voor de herkansing is voor ons geen straf
    Gelukkig stond er nog wel een mini stelling in de winkel en konden we wel een deo meenemen. Ben benieuwd hoe deze je zal bevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *