Duurzame condooms van Mein Kondom
Duurzaamheid

Waarom ik voor duurzame Condooms van Mein Kondom heb gekozen

Sinds ik ben gestopt met de pil, gebruiken we condooms als anticonceptie. Een tijdje geleden maakte ik een overzicht van allerlei soorten duurzame condooms (lees hem hier). Het leek me leuk om nog even een update te geven over welke condooms ik nou uiteindelijk gekocht heb en waarom die!

Mein Kondom

Ik heb dus uiteindelijk gekozen voor Mein Kondom. Deze duurzame condooms zijn gemaakt van fairtrade latex en bevatten geen caseïne. Ze zijn dus ook nog eens vegan. Mein Kondom is een duits merk, en de condooms worden dan ook in Duitsland geproduceerd. Allemaal dingen die enorm voor dit merk spreken en waarom ik het graag wou proberen.

Duurzaam voor een fijne prijs

Maar laten we ook eerlijk zijn. De hoofdreden waarom ik condooms van Mein Kondom heb gekocht is omdat ze de goedkoopste duurzame condooms zijn die ik heb kunnen vinden. Ik heb ze bestelt bij de Online drogist en daar heb je ze vanaf €0.30 cent per condoom. Heel betaalbaar, helemaal voor iets duurzaams!

Op zoek naar mijn overzicht van duurzame condooms? Die kan je hier vinden!

Verschillende soorten

Wat ik daarnaast leuk vind aan dit merk is dat je verschillende soorten hebt en dat je een box kan kopen met van allerlei varianten condooms erin (deze). Veel duurzame merken hebben dit niet, en dat vond ik ook een enorme pro van dit merk. Want seks moet vooral leuk zijn, en het is dan fijn om meer soorten condooms te kunnen proberen om te ontdekken wat goed werkt voor ons.

Ik ben enthousiast, ik ga zeker niet meer terug naar niet duurzame condooms. Dit soort kleine duurzame stappen zijn zo makkelijk om te maken, maar als iedereen het doet dan kan het zoveel impact maken voor een betere wereld. Heb jij al eens overwogen om seks niet alleen duurzaam maar ook leuk te maken?

Liefs, Anouk

Overweeg jij om de overstap te maken naar duurzame condooms?

2 gedachten over “Waarom ik voor duurzame Condooms van Mein Kondom heb gekozen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *