cadeau ideeën voor Minimalisten
Duurzaamheid Langzaam leven

Wat een minimalist krijgt op haar verjaardag | Mijn verjaardagscadeaus

Vorig jaar schreef ik rond mijn verjaardag een post met cadeau ideeën voor minimalisten. Om nog wat meer ideeën te delen voor cadeau ideeën voor minimalisten (en duurzaamheid gekkies) leek het me leuk om te delen wat ik nou eigenlijk zoal krijg op mijn verjaardag. Lees snel verder!

De meeste cadeautjes die ik kreeg zijn dingen die ik op mijn verlanglijstje had staan (ik gebruik hiervoor lijstje.nl), maar sommige dingen hebben mijn vrienden/familie ook zelf verzonden. En ik vond alles leuk, dus het kan echt succesvol cadeaus geven aan minimalisten!

Een draadloos toetsenbord

Dit wou ik ontzettend graag hebben: een draadloos toetsenbord. Nu ik online studeer leek het me wel zo fijn om een laptopstandaard en toetsenbord aan te schaffen. Nu ben ik ongelofelijk kieskeurig en wou ik een vrij duur draadloos toetsenbord, die vroeg ik dus voor mijn verjaardag!

Ik heb overigens dit superleuke roze exemplaar (hij is er ook in het grijs en wit, mocht je niet van roze houden)!

Een proefabonnement op een tijdschrift

Op mijn lijstje had ik een special staan van psychologie magazine. Ik kreeg hem samen met een proefabonnement op psychologie magazine, een schot in de roos want dat vind ik een erg leuk tijdschrift! Tijdschriften vind ik sowieso ideale cadeaus omdat je ze door kan geven aan vrienden en familie als je ze uit hebt!

Doe het Zero: Kook & DIY boek

Recent las ik het zero waste project van Jessie en Nikkie Kroon. Toen ik hun blog ontdekte zag ik dat ze een nieuwe boek hebben. Doe het zero, vol recepten en DIY’s om echt alles zelf te maken. Die moest ik hebben want ik wil al jaren zelf cosmetica gaan maken. En ik heb hem gekregen dus nu kan ik er mee aan de slag! Super blij mee! Het boek kost trouwens €22,99 en je koopt het via o.a. Bol.com*

Captain Toad Treasure Tracker

Dit is weer een cadeau dat niet op mijn lijstje stond maar waar ik heel blij mee ben, een nieuw spel voor mijn Nintendo switch. Ik kreeg het spel Captain Toad Treasure Tracker, een puzzelspelletje met die schattige paddenstoel op pootjes van de Mario spellen. Ideale cadeaus vind ik dit omdat ze geen ruimte innemen en wel voor heel veel plezier zorgen.

Een nieuwe Journal

Niet iedere minimalist zal blij zijn met (nog meer) notitieboekjes, maar ik wel! Ik had namelijk mijn A5 notitieboekje die ik gebruik voor creatief journalen vol en was hard toe aan een nieuwe! Ik heb hem nog niet gebruikt omdat ik nog in een A6 boekje bezig ben, maar die is bijna vol en ik heb al heel veel zin om deze te gaan gebruiken!

En verder

Ik kreeg ook nog wat andere leuke dingen. Deze items zijn misschien iets minder minimalist proof, maar ik ben er heel erg blij mee want de cadeaus passen goed bij mij!

  • Hele schattige oorbellen met bijtjes, die matchen met mijn trouwsieraden
  • Duurzame spulletjes: shampoobar, tandenborstel & zeep
  • Flow Calm Down Box
  • Geld: wel heel minimalist proof, want dit neemt geen ruimte in en je kan zelf kiezen wat je koopt.

Nu weten jullie dus wat ik zoal krijg op mijn verjaardag. Ik ben nu ook heel benieuwd wat voor cadeaus jij graag krijgt op je verjaardag, dus laat dat vooral hieronder even weten!

Liefs, Anouk

Krijg jij ook graag minimalistische cadeaus?

Linkjes met een * zijn affiliatie links. Als je iets koopt via deze link krijg ik een klein percentage. Jij betaald niets extra.

9 gedachten over “Wat een minimalist krijgt op haar verjaardag | Mijn verjaardagscadeaus”

  1. Oeh, een roze toetsenbord. Hoe tof is dat! Herkenbaar trouwens dat je dure dingen voor je verjaardag vraagt. Ik deed dat dit jaar met een waterkoker die ik mezelf eigenlijk niet gunde, maar ik vond dat ik ‘m wel voor mijn verjaardag mocht vragen dan;).

  2. Dat toetsenboord is erg mooi. Snel op je link gekeken, en voor Zwitserland is hij er alleen in blauw en zwart. Zo saai. Wij hebben Qwerz CH toetsenboord, dat betekent, y en z omgewisseld, zoals in Duitsland, én nog toetsen met alle umlauten én alle franse accenten. Heel handig.

  3. Ik had het toetsenbord al in je stories voorbij zien komen! Heel leuk. Ik denk dat ik binnenkort gewoon een toetsenbord van Apple koop. Als ik aan een ander toetsenbord werk, maak ik zoveel typefouten. Dat is dan maar even duur, zo’n Apple-toetsenbord, maar werkt wel fijn. Ik vraag eigenlijk altijd gewoon iets om te doen. Ik vind uitjes het leukst om te krijgen en te doen. Verder vraag ik bijvoorbeeld een boek(enbon) of een plant (maar die heb ik nu al veel) en ik krijg vaak spellen.

    1. Dingen om te doen vind ik ook superleuk! Boekenbon had ik toevallig ook op mijn lijstje staan maar niet gekregen. Die apple toetsenborden zien er super fijn uit, ik heb alleen geen apple dus dat was geen optie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *