Econutty zero waste webwinkel
Duurzaamheid

Zero waste musthaves voor de zomer van EcoNutty.com (Webshop Review)

Het is bijna mei en het mooie weer komt eraan! Van de webshop EcoNutty.com*, mocht ik daarom wat zomerse producten uit hun mooie webshop testen! Vandaag deel ik hoe de producten van Econutty, een zero waste webwinkel, me bevielen!

De producten van Econutty.com* heb ik ontvangen in ruil voor deze blogpost & deze blogpost bevat affiliate links naar Econutty aangegeven met een *

Eco Nutty: Een volledig zero-waste webshop!

Eco Nutty is de zero waste webwinkel van Roelien, een leuke Nederlandse onderneemster. De webshop staat volledig in het teken van zero waste leven! Op Econutty.com* koop je momenteel vooral producten voor in de keuken en badkamer, maar er komen regelmatig nog nieuwe items bij. Volg dus vooral de instagram pagina voor updates! Niet alleen zijn de producten zero waste, maar het wordt ook nog eens zero waste verzonden (dat heb ik wel eens anders gezien, dus een enorme pro!). Daarnaast heeft ze fijne prijsjes en een leuk assortiment.

Benieuwd naar een van de producten? Achter elk product staat een prijs, als je hierop klikt ga je automatisch door naar dit item!

Econutty zero waste webwinkel: houten tandenborstel

Tandenborstel (€3,95*) met reiskoker (6,95*)

De tandenborstel voelt heel stevig aan en is van goede kwaliteit. Wat mij heel fijn lijkt is dat je bij Econutty.com ook voordeelpakketten kan kopen met tandenborstels, als je er in een keer 3 koopt (en uiteindelijk heb je ze toch nodig) dan krijg je een beetje korting.

Ook de reiskoker is heel mooi en stijlvol, die misstaat niet in je toilettas op vakantie! Ik heb hem zelf in gebruik genomen om mijn haaknaalden in op te bergen, die passen perfect. Dus hij is ook nog eens lekker multifunctioneel! Daar hou ik van.

Op zoek naar meer tips voor zero waste essentials? Hier kan je er nog veel meer over lezen!

econutty zero waste webwinkel: herbruikbare stalen rietjes

Herbruikbare stalen rietjes (€5,95*)

De metalen rietjes kwamen in twee varianten gebogen en recht. Dat vind ik heel fijn, ik had nog nooit metalen rietjes gebruikt en zo kan ik zelf ontdekken wat ik fijn in gebruik vind. Weet je al wat jij handig vind? De setjes zijn er ook met alleen rechte of alleen gebogen rietjes! In een setje zitten 4 rietjes, een mooi bewaarzakje en een schoonmaakborsteltje. Je bent dus helemaal good-to-go met dit setje. Ik weet zeker dat ik deze rietjes veel ga gebruiken de komende zomers!

Ik vind het altijd leuk om dit soort items uit te proberen, dus ik ben er helemaal blij mee. Nu ben ik ook heel benieuwd of jullie al eens van deze toffe zero waste webwinkel hadden gehoord! Mocht je enthousiast zijn geworden dan kan je de code vriendelijkleven10 gebruiken voor 10% korting!

Liefs, Anouk

Welk van deze zero waste items zou jij ook graag gebruiken?

5 gedachten over “Zero waste musthaves voor de zomer van EcoNutty.com (Webshop Review)”

  1. Bij die rietjes heb ik me altijd afgevraagd hoe je zoiets schoon moet houden na een paar keer gebruiken, maar zo’n borsteltje erbij is dan natuurlijk wel weer een heel erg goed idee!

  2. Ik gebruik ook al twee jaar alleen nog van die stalen rietjes. Heel fijn! Verder gebruiken wij sinds kort tandpastatabletjes. Zo’n tandenborstel, van een andere winkel, heb ik weleens geprobeerd. Maar die ging een stuk minder lang mee dan een plastic variant.

    1. Ja die van mij gaat ook wel minder lang mee dan een normale tandenborstel, maar ik denk dat het nog wel duurzamer is om 2 houten te kopen dan om 1 plastic tandenborstel te kopen. Nu moet je tandenborstels volgens mij sowieso elke 3 maanden vervangen, maar dat doe ik nooit haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *