photo of white cake with candles on top
Langzaam leven

25 Jaar! Zoveel veranderingen in een jaar tijd.

25! Dit jaar is zowel het langste jaar van mijn leven als degene die het snelst voorbij is gevlogen. Ik blik terug op de highlight van mijn jaar en neem je graag mee.

Mijn 25e levensjaar is een heel bewogen jaar geweest. De tijd is voorbij gevlogen, maar duurde ook ontzettend lang (hallo, slapeloze nachten).

De zwangerschap & geboorte van S

Ik kan me er al niets meer bij voorstellen maar vorig jaar op mijn verjaardag was ik zwanger mijn onze dochter. Afgelopen jaar is ze geboren en ondertussen is ze alweer bijna 10 maanden. Ik overdrijf niet als ik zeg dat mama zijn de grootste highlight van mijn jaar is. Het is nog leuker dan ik had gehoopt, en het wordt elke dag leuker.

Allebei een vast contract

Eigenlijk is dit iets wat voor mijn man gebeurde het afgelopen jaar: hij begon met een studie, stopte met die studie, vond zijn eerste volwassenmensenbaan, maakte promotie en kreeg een vast contract. Ook voor mij betekende dit veel verandering, studeren is een full-time baan en dan nog een beetje. Werken is 32 uur per week en dan is het klaar. Heerlijk om zoveel tijd met mijn gezin te hebben. Én…

Ons eerste koophuis

Het was mijn nummer 1 doel van dit jaar (en lang niet iedereen was er van overtuigd dat ons dit zou lukken): een huis kopen. Doordat mijn man een leuke baan vond en al snel een werkgeversverklaring kreeg kwam dit in een stroomverstelling. 28 juli kregen we de sleutel en ondertussen wonen we er al weer een paar weken.

Er is natuurlijk nog veel meer gebeurd. S heeft elke week grote en kleine mijlpalen, er trouwden vrienden, mensen begonnen aan studies, studeerden af. Ik denk dat dat ook het leuke is aan in de 20 zijn, iedereen om je heen heeft dit soort grote mijlpalen om te vieren.

Liefs, Anouk

Wat was het mooiste moment van jou jaar?

4 gedachten over “25 Jaar! Zoveel veranderingen in een jaar tijd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *