DIY washi tape samples
Langzaam leven

DIY Washi Tape Samples

Ik ben dol op alles wat te maken heeft met stationery en creativiteit. Een leuke manier om jou creatieve spullen te delen met anderen is het maken van DIY washi tape samples. Super leuk voor in snail mail of om uit te wisselen met vriendinnen!

Washi tape samples zijn niet alleen leuk als cadeau maar ze kunnen ook heel functioneel zijn. Je neemt ze makkelijk mee achterin je journal of in je etui zodat je overal washi tape kan gebruiken!

Veel heb je niet nodig om deze DIY te maken. Ik gebruikte verschillende soorten washi tape. Ik koop ze meestal bij de Action, maar je kan ze eigenlijk overal wel krijgen. Verder heb je alleen maar iets nodig waar je je washi tape om heen kan gaan wikkelen, ik gebruik kartonnetjes ter grootte van een pinpas. Elk ander formaat werkt natuurlijk ook prima!

En nu: wikkelen maar! Wikkel de washi tape zo vaak als je wilt om het karton heen, ik vind het leuk om vrij veel washi weg te geven. Het fijne aan deze DIY is dat je zo veel (of weinig) van je washi tape kan weggeven als jij leuk vindt.

En ze zijn al klaar voor gebruik! De washi tape op mijn samples heb ik uitgezocht op kleur. Zo passen ze bijvoorbeeld heel leuk bij een snail mail met geel en blauw. Maar je kan natuurlijk ook lekker variëren met kleuren en patronen, zodat je voor elke gelegenheid een washi tape op je sample hebt.

Liefs, Anouk

Ga jij deze DIY washi tape samples ook maken?

6 gedachten over “DIY Washi Tape Samples”

    1. Ik gebruik het ook super graag in mijn bullet journal! Ik heb ook een hele voorraad, alhoewel die wel slinkt omdat ik het minder koop dit jaar omdat ik aan het sparen ben 🙂

  1. Wat een leuk en creatief idee! Zo kun je goed zien wat je qua washi tape hebt liggen. Ik ben ook gek op mijn (inmiddels toch wel flinke) voorraad tapejes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *