Duurzame doelen 2020, Doelen 2023
Langzaam leven

Mijn doelen voor 2023

Gelukkig nieuw jaar iedereen! Nieuw jaar, nieuwe doelen. Alhoewel ik eigenlijk geen doelen wil maken omdat het maar extra druk legt op mezelf, weet ik dat ik het toch wel ga doen. Dus vandaag: mijn doelen voor 2023!

Tot een paar jaar terug schreef ik met enige regelmaat over mijn doelen op mijn blog, maar de laatste blog is nu al van meer dan een jaar geleden. Oeps. Als je het leuk vind kan je hier klikken voor mijn laatste doelen blog uit 2021.

Een huis kopen

In het kader van als je iets in de wereld gooit is de kans groter dat het op je pad komt: een huis kopen. Geen idee of het gaat lukken dit jaar, op het moment heeft mijn man geen werk en we weten allemaal hoe de huizenmarkt is. Toch zet ik het bovenaan mijn doelenlijst: een huis.

Het chalet verhuren

In 2022 heb ik (of vooral mijn moeder, want door mijn zwangerschap kon ik niet zoveel) heel hard gewerkt aan het opknappen van mijn chalet. In 2022 hoop ik dat we het kunnen gaan verhuren, er moet nog wel het een en ander gebeuren. Denk aan functionerende verwarming, maar ik denk dat het zeker haalbaar is. Wil je de vorderingen volgen? Klik dan hier!

Zelf in het chalet op vakantie gaan

Als het chalet dan zo goed opgeknapt is dat het verhuurbaar is zou ik er ook graag zelf eens op vakantie gaan. Afgelopen jaar hebben we er al een paar keer een nachtje (of 2) geslapen, dit jaar zou ik er graag een weekje heen willen. Lijkt me heel haalbaar, voor mijzelf hoeft het namelijk minder perfect opgeknapt dan wanneer ik het zou verhuren.

Mijn blog weer oppakken

Een iets minder concreet doel voor dit jaar: mijn blog oppakken. Ik hoop echt dat ik dit jaar wat vaker zal bloggen dan het afgelopen jaar, of het gaat lukken met een baby erbij dat gaan we zien. Er zijn in elk geval plenty blog-ideeën, daar zou ik eens een lijstje van moeten maken zodat ik ze niet weer vergeet (pregnancy-brain, haha)

Een tatoeage voor Sterre laten zetten

Ongeveer 1.5 jaar geleden liet ik mijn eerste tatoeage zetten, en ik zou dit jaar graag een tweede laten zetten voor mijn dochter. Het hangt natuurlijk wel een beetje af van hoe lang ik borstvoeding geef en hoe lang het duurt voor ik verzin wat ik dan precies wil. Een ster vind ik zo cliché en gewoon haar naam een beetje saai, ik denk er nog even over na.

Onze financiën in kaart brengen

In het kader van een huis kopen wil ik graag onze financiën weer eens in kaart brengen. Door de komst van onze dochter is er natuurlijk van alles verandert en we zouden ook wel wat meer willen sparen. Dit is een fijn concreet doel, dus het lijkt me dat dit wel moet lukken.

Bedrag X op mijn spaarrekening

Ik heb een bedrag in mijn hoofd dat ik graag zou aantikken op mijn spaarrekening dit jaar (ook in het kader van project: een huis kopen). Het bedrag hou ik even voor mezelf, want dat vind ik privé, maar je mag rustig weten dat ik al goed op weg ben.

Dat zijn ze dan voor nu, misschien verzin ik er nog wel doelen bij en misschien blijft het zo. Ik denk er wel nog over na om een lijstje te maken met kleine dingen die ik zou willen doen dit jaar zoals met Sterre gaan babyzwemmen. Of de auto door de wasstraat doen.

Liefs, Anouk

Heb jij grote of kleine doelen voor volgend jaar?

6 gedachten over “Mijn doelen voor 2023”

  1. Oh wauw, dat zijn grote dromen en doelen. Ik hoop dat het je lukt om het bloggen weer op te pakken, want ik lees hier graag. En ik zou het helemaal tof vinden als je ons hier op de hoogte houdt van de zoektocht naar een huis;).

    1. Leuk om te horen dat je mijn blog graag leest 🙂 Geen idee hoe ver de zoektocht naar een huis gaat komen dit jaar, maar ik zal er vast over bloggen als het er van komt (aangenomen dat ik meer ga bloggen dan hé)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *