Zelfliefde
Mentale Gezondheid

3 complimenten aan mezelf

Afgelopen week zag ik Bonnie van Boncolor in haar vlog 3 complimenten aan zichzelf geven. Ik vond dat zo’n leuk positief idee, en omdat we allemaal wel wat positieve energie kunnen gebruiken deel ik nu 3 complimenten aan mezelf in deze blog, een beetje zelfliefde dus!

Ik ben lief voor mezelf

Mijn eerste compliment is dat ik lief ben voor mezelf. Nu de wereld zo’n vreemde plaats is, merk ik dat mijn mentale gezondheid het best wel zwaar te verduren heeft. Ik ben er trots op dat ik daar rekening mee hou, dat ik tijd in plan om lief te zijn voor mezelf. Dat ik probeer geduld te hebben met mezelf als iets niet lukt.

Ik houd me goed aan de maatregelen

En de tweede is dat ik me goed aan de maatregelen hou. Dat is best een complimentje waard vind ik. Ik houd me ondertussen al meer dan zeven weken aan de maatregelen en dat gaat heel goed. Het is niet altijd makkelijk, en soms is het heel verleidelijk om zomaar de stad in te gaan. Ik kijk er naar uit dat het leven weer normaal word, maar omdat dat nog wel even gaat duren ben ik voor nu heel tevreden over hoe goed ik me aan de maatregelen hou. Dit complimentje is ook voor iedereen die ook binnen blijft!

Ik heb (samen met mijn vriend) ons hele huis schoongemaakt

Mijn vriend en ik hebben samen ons hele huis schoongemaakt, dat vind ik zo enorm een complimentje waard. Niet alleen voor mij maar ook voor hem. Er waren plekken die niet meer schoongemaakt waren sinds we hier zijn gaan wonen. En het is zo fijn om ineen schoon huis te wonen, ik kan het iedereen aanraden.

Ik hoop dat ik jou hiermee kan inspireren om jezelf ook een complimentje te geven, het voelt heel goed. Echt waar. Of wat ook heel fijn is, dingen bedenken waar je dankbaar voor bent.

Liefs, Anouk

Welke 3 zelfliefde complimenten wil jij aan jezelf geven?

10 gedachten over “3 complimenten aan mezelf”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *