zwangerschapsaankondiging
Uncategorized

Ik ben zwanger! (+ mini eerste trimester update)

Het was je misschien al opgevallen dat het heel stil is hier op de blog, en dat is niet zonder reden. Ik ben namelijk zwanger van ons eerste kindje. In deze zwangerschapsaankondiging-blog een korte update over hoe het met mij (ons πŸ˜‰ gaat in de vorm van vragen die mij het meest gesteld worden.

Het leek me wel leuk om in deze mini zwangerschapsaankondiging-blog een paar veelgestelde vragen te beantwoorden. Anders gaan jullie ze toch in de comments vragen πŸ˜‰

Hoe ver ben je nu?

Op het moment van het uploaden van deze blog ben ik 12+4, of in normale mensentaal 12,5 week zwanger. De spannendste maanden waarin het meeste mis kan gaan zijn dus achter de rug en we beginnen langzaam te wennen aan het idee dat er een baby komt en dat ons leven nooit meer hetzelfde gaat zijn.

Hoe gaat het met je, ben je niet misselijk geweest?

Iedereen (maar echt iedereen) wil weten of je niet misselijk bent geweest. Ik ben wel misselijk geweest, ik ben ongeveer een maand continu misselijk geweest. Gelukkig hoefde ik verder niet over te geven maar het is wel heel vermoeiend om de hele dag (en dus niet alleen de ochtend) misselijk te zijn. De misselijkheid is sinds week 11 gelukkig over, maar ik ben nog steeds heel erg moe. Dat is dan ook de voornaamste reden dat er geen blogs zijn geweest, ik heb er de energie niet voor.

Gaan jullie nu verhuizen?/Gaan jullie in het chalet wonen?

Nee en nee. Wij zijn heel tevreden in ons mini huisje van 30 vierkante meter en we kunnen hier prima ruimte maken voor een baby, bovendien kunnen we nu helemaal geen huis kopen met een inkomen en willen we niet een huis gaan huren (want zonde van het geld). In het chalet wonen dat wil ik niet en het mag ook niet, zoals ik in een eerder blog al uitlegde is het voor recreatief gebruik. Maar we zullen er natuurlijk wel vaak zijn als het eenmaal opgeknapt is, want voor een kindje is dat natuurlijk super leuk.

Ik hoop dat ik binnenkort weer meer energie heb om blogs te schrijven, maar zwanger zijn, werken en een chalet opknappen vragen op het moment al mijn energie dus ik beloof nog even niets. Wil je nou volgen wat er in het chalet gebeurt? Klik hier voor het instagram accounts waar alle updates op komen!

Liefs, Anouk

10 gedachten over “Ik ben zwanger! (+ mini eerste trimester update)”

  1. Gefeliciteerd met het prachtige nieuws!! Zo blij voor jullie en leuk om even deze Q&A te lezen ☺️ Blij dat 1e trimester er nu op zit en dat de dagen steeds minder worden tot jullie je kindje kunnen ontmoeten!

  2. Heel erg leuk en nogmaals van harte gefeliciteerd! En wat jij al zegt: wat zal dat chalet t.z.t. leuk zijn voor de kleine. Lijkt me nu weer extra leuk om daar lekker in bezig te zijn.

  3. Oh gefeliciteerd Anouk! Wat een leuk nieuws ^^
    Die vermoeidheid is om je alvast voor te bereiden op het moment dat jullie kindje geboren is :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *